Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ: ΝΕΑΡΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ

Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο της τον θείο και πλέον κυοφορεί και το παιδί του.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία ανήλικη κοπέλα στην Αμαλιάδα έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον θείο.

Οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που έφτασε στην εισαγγελία Αμαλιάδας από το θύμα, την οικογένειά της και το δικηγόρο τους.

Σύμφωνα με το patrisnews.com τα όσα καταγγέλλονται στη μήνυση είναι σοκαριστικά, καθώς η κοπέλα ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο της το θείο και πλέον κυοφορεί και το παιδί του.

Την Πέμπτη, η κοπέλα, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, μετέβη στην εισαγγελία Αμαλιάδας μαζί με τους γονείς και το δικηγόρο της οικογένειας, και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία.

Την νάρκωσε με... πορτοκαλάδα

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016 η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση είκοσι μέτρων από το σπίτι του φερόμενου δράστη, καθώς η οικογένειά της είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο με τον πατέρα της, κάτι που γνώριζε ο δράστης.

Ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της κοπέλας και ζήτησε τη μητέρα της, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν εκεί, και ζήτησε από την κοπέλα, απειλώντας την, να του επιτρέψει να μπει για δύο λεπτά στο σπίτι. Μαζί του είχε και μία πορτοκαλάδα, την οποία και έδωσε στην κοπέλα να πιει.

Η ίδια, μετά τις πρώτες γουλιές ζαλίστηκε και ξύπνησε τελικά μετά από τρία τέταρτα, γυμνή στο κρεβάτι της και με τον 39χρονο γυμνό δίπλα της να χαμογελά και να υποστηρίζει ότι πέρασαν καλά οι δυο τους.

Η κοπέλα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ο φερόμενος δράστης την απείλησε και της είπε ότι εάν έλεγε κάτι θα τη σκότωνε. Η κοπέλα φοβήθηκε και δεν είπε τίποτα σε κανέναν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ