Skip to main content

Σοκ στην Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε το δίχρονο παιδί της που πάσχει από καρκίνο

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος. Παρενέβη ο οργανισμός για το άτυχο αγοράκι.

Μια σοκαριστική υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας η οποία αφορά ένα αγόρι δύο ετών στην Κρήτη που είχε διαγνωστεί με καρκίνο και είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του ζώντας κάτω από άθλιες συνθήκες.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος που μίλησε σήμερα στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό CRETA, λέγοντας πως ο οργανισμός παρενέβη όταν ενημερώθηκε ότι η μητέρα του παιδιού είχε εγκαταλείψει το ανήλικο και παρέμενε άφαντη.

«Αν δεν πέθαινε από καρκίνο, θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι.

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος εμφανώς συγκινημένος και σίγουρα αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του οργανισμού που θα έπρεπε να συμπεριλάβει στον συγκινητικό απολογισμό του στον γιό του, ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένει η ευχή ενός παιδιού για τα άλλα παιδιά!