Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ: 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Ο νεαρός άνδρας έδινε άνιση μάχη με τον ιό, αφού εκ γενετής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος ανοσοκατασταλμένος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το MEGA, ο νεαρός άνδρας έδινε άνιση μάχη με τον ιό, αφού εκ γενετής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το ανοσοποιητικό του σύστημα, το οποίο δεν μπορούσε να αναπτύξει αντισώματα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ήταν ανεμβολίαστος, όμως ήθελε σαν τρελός να εμβολιαστεί. Ωστόσο οι γιατροί δεν τον άφηναν, λόγω της ιδιαιτερότητας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε από τη γέννησή του. Έλεγαν μάλιστα ότι το ίδιο το εμβόλιο θα ήταν καταστροφικό για τον οργανισμό του όσο και ο κορωνοϊός.

Πρόκειται για τον 29χρονο Κώστα Λαγούδη, από τη Σωσάνδρα Αλμωπίας στην Πέλλα.

Κόλλησε από γάμο

Θρήνος έχει ξεσπάσει στη γενέτειρά του, αφού όλοι ήξεραν το πρόβλημα υγείας του νεαρού Κώστα, όπως και την επιθυμία του να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το MEGA, κόλλησε κορωνοϊό πριν από 2,5 μήνες περίπου, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος σε έναν γάμο. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε επιλέξει να κάνει και ο ίδιος πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ζητούσε από το πρώτο λεπτό να εμβολιαστεί

Ο ίδιος ζητούσε από το πρώτο λεπτό να εμβολιαστεί και ήταν απέναντι σε όσους δεν εμβολιάζονται από δική τους επιλογή.

Μάλιστα η κηδεία του έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ