Skip to main content

Σοκ στο Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για βιασμό συνομήλικής του

Την καταγγελία έκανε η οικογένεια της 13χρονης και σύμφωνα με αυτήν ο συνομήλικός της τη βίασε και κατέγραψε στο κινητό του τον βιασμό.

Μια πρωτοφανής καταγγελία έγινε στην Ασφάλεια Ηρακλείου με πρωταγωνιστές 13χρονα παιδιά που φέρεται να βρίσκονται πίσω από τον βιασμό μιας συνομήλικής τους.

Την καταγγελία έκανε η οικογένεια της 13χρονης και σύμφωνα με αυτήν ο συνομήλικός της τη βίασε, κατέγραψε στο κινητό του τον βιασμό και στη συνέχεια την απειλούσε πως εάν δεν ενδώσει ξανά θα δημοσιοποιούσε το βίντεο για να την διαπομπεύσει.

Συνεργοί σε αυτή τη σοκαριστική ιστορία φέρεται να είναι τέσσερις ακόμα ανήλικοι, συνομήλικοι των πρωταγωνιστών του επεισοδίου, που σύμφωνα με την καταγγελία ήταν έξω από τον χώρο όπου συντελέστηκε η πράξη και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Χθες Τρίτη 4/5 το πρωί ο 13χρονος πρωταγωνιστής της καταγγελίας πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας Ηρακλείου.

Το παιδί φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού και βίας του αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και κατά πληροφορίες υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με την ανήλικη, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Ο νεαρός μαθητής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, όπως και της βίας και της διακίνησης πορνογραφικού υλικού εις βάρος της συνομήλικης του.