Skip to main content

Σοκ στο Πήλιο: Βίαζε τη σύζυγο και κακοποιούσε την κόρη του με πιρούνι

Στη φυλακή οδηγείται ξανά ένας 47χρονος άνδρας - Χτυπούσε και την κόρη του με πιρούνια και βέργες - Πώς ξεκίνησαν τα προβλήματα

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελισσόταν σε χωριό του νότιου Πηλίου επί χρόνια. Ένας άντρας βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον βιασμό επί σειρά ετών της συζύγου του, αλλά και την κακοποίηση τόσο της ίδιας όσο και της κόρης τους με πιρούνι, βέργες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του.

Εν τέλει καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, απόφαση που τον οδηγεί εκ νέου στη φυλακή για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία».

Μετά τον γάμο, που έγινε με προξενιό, ο ίδιος την απέκοψε από τους δικούς της, την παρακολουθούσε με …κιάλια ακόμα και όταν πήγαινε στον μπακάλη, ενώ της ζητούσε διαρκώς να κάνουν σεξ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και όπως αναμεταδίδει το e-thessalia.gr.

Βίαιος ήταν και με την κόρη του. Έφτανε στο σημείο να την κλειδώνει στο υπόγειο και να βάζει τον γιό του να τη φυλάει για να μη βγει.

Χθες στο δικαστήριο τα παιδιά του δεν ήθελαν ούτε να τον αντικρίσουν.

Πώς ξεκίνησαν τα προβλήματα

Το ζευγάρι παντρεύεται με προξενιό πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο της Λάρισας. Εκείνη γύρω στα 20, εκείvoς δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Στα πρώτα χρόνια του γάμου όλα κυλάνε ομαλά. Το 2002 έρχεται το πρώτο παιδί, η κόρη και εν συνεχεία ο γιος. Από το ξεκίνημα όμως ο άντρας θέλει να αποκλείσει τη γυναίκα από τα συγγενικά της πρόσωπα και το καταφέρνει.

Εκείνη, χρόνο με τον χρόνο αρχίζει να βιώνει έναν διαφορετικό σύντροφο. «Με υποχρέωνε συνεχώς για σεξ. Ήθελε καθημερινά και με βίαιο τρόπο» με την ίδια να ισχυρίζεται πως εκείνη όχι μόνο δεν το ήθελε αλλά δεν μπορούσε να το αποφύγει καθώς τη χτυ­πούσε και την απειλούσε. «Δεν ήξερα πως υπήρχε βιασμός εντός γάμου» είπε συγκεκριμένα.

Από το 2010 ο άνδρας μένει άνεργος και τα προβλή­ματα γίνονται ακόμα πιο έντονα στο σπίτι. «Έπινε πολύ και όταν έπινε γινόταν ακόμα πιο βίαιος. Υπήρχαν στιγμές που πήγαινε να με πνίξει». Δέχεται διαρκώς χτυ­πήματα και οι μώλωπες αρχίζουν να κάνουν την εμ­φάνισή τους σε διάφορα σημεία του σώματός της. Κάποια στιγμή γνωρίζει μια άλλη γυναίκα από την πε­ριοχή η οποία την παροτρύνει να μιλήσει. «Ήταν πολύ ταραγμένη και την έστειλα σε ψυχολόγο» κατέθεσε η φίλη από την πλευρά της, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε τη σύζυγό του ακόμα και με κιάλια όταν πήγαινε να ψωνίσει. Το θύμα δεν είχε δρόμο διαφυγής καθώς δεν είχε πια την επαφή που θα ήθελε με τα συγγενικά της πρόσωπα, όπως αναφέρθηκε.