Skip to main content

Σοκάρει μήνυμα οπαδού στον Γουίλιαμς του Άρη-«Αν έρθεις Τούμπα είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης»

Ο κύκλος της οπαδικής βίας δεν έχει τέλος στη Θεσσαλονίκη, όπως φάνηκε από το μήνυμα που δέχθηκε ο παίκτης των Κιτρίνων Ζίριους Γουίλιαμς.

Ένα σοκαριστικό μήνυμα δέχθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Ζίριους Γουίλιαμς, το οποίο αποδεικνύει ότι ο κύκλος της οπαδικής βίας δεν θα κλείσει εύκολα.

Ο παίκτης που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στους κίτρινους χθες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έγινε στόχος ενεγκέφαλων, κάτι που αποδείχθηκε από το απειλητικό μήνυμα στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

Η αναφορά στην δολοφονία του οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού, σοκάρει και δείχνει - δυστυχώς- για ακόμα μία φορά ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Γουίλιαμς από την πλευρά του σχολίασε στο σχετικό post ότι "υποθέτω ότι έτσι είναι τα πράγματα μετά από ένα ντέρμπι. Αυτό είναι απλώς ένα από τα μηνύματα".