Skip to main content

Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία

Σοκαριστικές εικόνες από τη μετωπική σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών από τη στερεοελλαδίτικη πόλη.

Συγκλονισμένη είναι η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από τη τραγωδία που έγινε το πρωί στην είσοδο της πόλης, όπου μια οικογένεια που επέστρεφε από την Αθήνα, η οποία είχε πάει σε γάμο, έπεσε θύμα τροχαίου. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε μόλις λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι της η οικογένεια.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «lamiareport.gr», ένα ασημί BMW, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος πατέρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα του, που έχει τραυματιστεί βαριά, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και τα δύο κοριτσάκια τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, θα διακομιστούν στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός από την BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχουν πάρει αίμα από τον οδηγό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.