Skip to main content

Σοκαριστικό βίντεο: Χούλιγκανς μαχαιρώνουν 22χρονη οπαδό στην Αθήνα

Τρεις άνδρες την κρατούν και δύο τη χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Συνάντηση Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο από δολοφονική επίθεση, με μαχαίρι, φερόμενων οπαδών του Ολυμπιακού σε επίσης φερόμενη 22χρονη οπαδό του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του τμήματος Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το της μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας.

Στο βίντεο, που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες, εφανίζονται τρεις άνδρες την κρατούν και δύο τη χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε το περιστατικό και εκτιμά ότι η «απάντηση» από την άλλη πλευρά είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς η νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε ανήκει στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού.

Την καταδίκη του και τον αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα της 22χρονης οπαδού εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στη δευτερολογία του, στο βήμα της Βουλής, αργά το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού όπως τόνισε σήμερα θα επισκεφτεί τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για να ενημερωθεί για το περιστατικό και δεσμεύτηκε να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μόλις λάβει πλήρη ενημέρωση από τις αρχές.

Προσοχή, σκληρές εικόνες: