Skip to main content

Σοκαριστικό βίντεο: Η Πισπιρίγκου καταγράφει τους σπασμούς της Τζωρτζίνας

Η 33χρονη βιντεοσκοπεί με το κινητό της τηλέφωνο μία από τις εννέα κρίσεις που είχε το άτυχο κοριτσάκι για να το δείξει στους γιατρούς.

Ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας. Πρόκειται για εικόνες που έχει καταγράψει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη. Η 33χρονη βιντεοσκοπεί με το κινητό της τηλέφωνο μία από τις εννέα κρίσεις που είχε το άτυχο κοριτσάκι, προκειμένου να το δείξει στη συνέχεια στους γιατρούς. Ήταν 25 Ιανουαρίου 2022.

Στις εικόνες που είναι επεξεργασμένες, η Τζωρτζίνα δείχνει να μην αισθάνεται καλά. Το μόνιτορ αρχίζει να χτυπά και οι παλμοί της ανεβαίνουν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τραβάει πλάνα και από το μόνιτορ και από την κόρη της. Ακούγεται επίσης ο διάλογος που είχε με το ιατρικό προσωπικό. Τα λεγόμενα της 33χρονης και η αντίδρασή της, προκαλούν για μία ακόμη φορά αίσθηση.

Η Πισπιρίγκου, που παραμένει φυλακισμένη στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Στο μεταξύ, οι Αρχές την καλούν να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε η εκπομπή “T-live”. Δείτε τον διάλογο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με το ιατρικό προσωπικό, τη στιγμή που η Τζωρτζίνα πάθαινε την κρίση:

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε τοΝ γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ρούλα: Σσσσσς

Στην εκπομπή επισημάνθηκε το γεγονός πως ενώ υπάρχει κίνηση των ματιών της 9χρονης, οι κόρες φαίνονται να είναι σε διαστολή. Το παιδί μοιάζει να εμφανίζει μυδρίαση. Τότε, η 9χρονη αρχίζει να βγάζει κραυγές, κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ κατά τη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ήταν πάντα ήρεμη.