Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΜΕ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο σε βάρος της 33χρονης κοκκινομάλλας

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο μετά τις 13.00 η 33χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η περιβόητη «κοκκινομάλλα» οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή της για κατοχή ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου και ασελγείς πράξεις (προσβολή της γενετήσιας πράξης) σε ανήλικο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, η 33χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, προσέγγισε τη 10χρονη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε αναμειγμένες ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα.

Σε έρευνα, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Η 33χρονη εντοπίστηκε εχθές σε παραλία της Κατερίνης, όπου προσήχθη, και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Είχε μάλιστα κουρέψει, σχεδόν ξυρίσει, το κεφάλι της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ