Skip to main content

Σωκράτης: Ξεχωριστή η χθεσινή εμπειρία, δεν με αγγίζουν παραφωνίες

Ο διεθνής στόπερ της Άρσεναλ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αγωνίστηκε χθες έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια σε ελληνικό γήπεδο.

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αγωνίστηκε χθες ξανά και έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια σε ελληνικό γήπεδο και συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση της Άρσεναλ εναντίον του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Καλαματιανός άσος των «κανονιέρηδων» υπογράμμισε πως «γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα» ενώ αναφορικά με τις έντονες αποδοκιμασίες μερίδας των «ερυθρόλευκων» οπαδών προς το πρόσωπό του ξεκαθάρισε ότι «κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ό,τι με αγγίζει».

Συγκεκριμένα και με μήνυμά του στο Facebook, ο διεθνής στόπερ ανέφερε:

«Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν ''ξένος'' ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα.

Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ό,τι με αγγίζει!!!».