Skip to main content

Σολντ άουτ ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία

Ο κόσμος της Θεσσαλίας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την πρώτη παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή

Γεμάτο θα είναι το ΕΑΚ Νεάπολης, στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, την ερχόμενη Πέμπτη (30/6, 20:00).

 Ο κόσμος της Θεσσαλίας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την πρώτη παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής και την προσπάθεια των διεθνών να πάρουν... εκδίκηση για την ήττα στο Νιούκαστλ, στην πρεμιέρα, στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών. Πάντως, η «επίσημη αγαπημένη» έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση.    

Στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει:

«Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης».