Skip to main content

Soma+Soul: Τα πρώτα ελληνικά φυσικά προϊόντα skincare που φροντίζουν την ψυχή

Η νέα σειρά skincare Soma+Soul φέρνει στην καθημερινότητά μας τα πρώτα ελληνικά φυσικά και καθαρά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας.

Η φροντίδα του σώματός μας είναι μία επένδυση για την ψυχή μας και αυτό ακριβώς διαπιστώσαμε στην πρώτη… γνωριμία μας με τη σειρά skincare Soma+Soul.

Πρόκειται για τα πρώτα ελληνικά φυσικά και καθαρά προϊόντα περιποίησης με τα πιο αγνά συστατικά που σέβονται το δέρμα και ταυτόχρονα το περιβάλλον, καθώς είναι cruelty-free, vegan και sustainable.

Εμπνεύστρια και δημιουργός είναι η Έλενα Κουτσούκος που εδώ και χρόνια κατοικεί και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, συστήνοντας τη μαγεία της ελληνικής φύσης σε ένα κοινό που λατρεύει τη στροφή προς το αγνό skincare.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Έλενα επέστρεψε στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας μαζί της τις νέες προτάσεις για τη φροντίδα του δέρματος.

Σε μία όμορφη παρουσίαση στο Casablanca, υποδέχθηκε με χαμόγελο όσους έσπευσαν να μάθουν για τα νέα καθαρά και φυσικά προϊόντα που έρχονται για να αλλάξουν όλα τα δεδομένα για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας!

Τα ήπια και φρέσκα αρώματα, οι απαλές υφές και η άμεση αίσθηση ενυδάτωσης των τριών προϊόντων της σειράς Soma+Soul άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να γίνουν τα must have για κάθε νεσεσέρ.

Πρωταγωνιστές της παρουσίασης ήταν η ενυδατική και αντιγηραντική μάσκα προσώπου Gaia, το ξηρό λάδι σώματος Greek Summer και το ντεμακιγιάζ Astrea που φιλοδοξούν να δώσουν στο σώμα και την ψυχή τη φροντίδα που τους αξίζει!

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά προϊόντων Soma+Soul:

Website: https://www.somaandsoul.co/

Instagram: https://www.instagram.com/somasoulskincare/

Facebook: https://www.facebook.com/somasoulskin