Skip to main content

Σόρτερ: Να κερδίσουμε κάτι από τον αγώνα με τη Σαραγόσα

O Aμερικανός γκαρντ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς κόντρα στην ισπανική ομάδα παρά το ότι δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Το σύνθημα ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεχάσει τη χθεσινή βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και να επικεντρωθεί στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στη Σαραγόσα για το BCL έδωσε ο Σάνον Σορτερ.

«Νομίζω ότι μπορείς πάντα να μάθεις από τις ήττες και ειδικά το χθεσινό παιχνίδι μας έδειξε το επίπεδο της διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ορισμένα πράγματα διαφορετικά και σίγουρα πρέπει να μάθουμε από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι», σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» χωρίς διάθεση να μείνει περισσότερο στον αγώνα με το «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα:

«Είχαμε ένα παιχνίδι την Δευτέρα, είχαμε το δύσκολο ταξίδι σήμερα και παίζουμε απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα αύριο, χωρίς να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Ακόμη κι έτσι εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα που έχουμε με την Σαραγόσα και όταν θα τελειώσει αυτό το παιχνίδι να σκεφτούμε τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε την Κυριακή. Ο στόχος μας είναι στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το αντιμετωπίσεις μία τόσο δυνατή ομάδα όπως η Σαραγόσα, μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει, εάν την αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν βλέπω το πρόγραμμα. Το ξέρω, όπως γνωρίζω πολύ καλά και πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί θα ρίξουμε το ενδιαφέρον μας και την προσοχή μας, αλλά μετά από αυτό τον αγώνα. Πρέπει να κερδίσουμε κάτι και από τον αγώνα μας στην Ισπανία και μετά να τα δώσουμε όλα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».

Ο Σόρτερ, όπως οι περισσότεροι από τους ξένους παίκτες των «ασπρόμαυρων» έρχεται για πρώτη φορά στην Ισπανία και όπως υποστηρίζει: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ισπανία. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, νομίζω ότι όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τον Κόμπι Μπράιαντ και τους ανθρώπους που χάθηκαν το επιβεβαιώνουν. Οπότε θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έχω καταφέρει να παίζω μπάσκετ, να έχω φύγει από την Αμερική και να παίξω στην Ασία, στην Αυστραλία, αλλά και στην Ευρώπη και τώρα για πρώτη φορά στην Ισπανία».