Skip to main content

Σόρτερ: Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπως κάθε ένα από τα εναπομείναντα τέσσερα στο BCL», δήλωσε ενόψει Ντιζόν, ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ.

«Πολύ σημαντικό» χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Ντιζόν, ο Σάνον Σόρτερ υπογραμμίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παίξει «σε υψηλό επίπεδο» για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου»:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες πρόκρισης μετά τη νίκη επί της Νεπτούνας:  «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάθε ένα από τα εναπομείναντα 4 παιχνίδια στο Basketball Champions League είναι σημαντικά. Θα προσπαθήσουμε να τα νικήσουμε όλα για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θέλουμε να κάνουμε την αρχή αύριο με την Ντιζόν, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, εκρηκτική, με πολλούς καλούς σκόρερ και πολλούς καλούς δημιουργούς. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα: «Το θέμα είναι να καταφέρουμε να τους ανταγωνιστούμε. Να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Πρέπει να επικοινωνήσουμε καλύτερα μεταξύ μας. Πρέπει να τους κάνουμε να αισθανθούν άβολα μέσα στο παρκέ και αυτό θα είναι το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη.

Για το αν σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Πάντα, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Αυτή τη στιγμή ανησυχούμε για το παιχνίδι με τη Ντιζόν και από αύριο το βράδυ θα ανησυχήσουμε για τον Ιωνικό. Στόχος μας είναι οι δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη εναντίον της Ντιζόν».