Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
x

SOS ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ:«ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ»

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Νίκος Κωνσταντινίδης μίλησε για τη φετινή πορεία του «Δικεφάλου» και τη σχέση που υπάρχει με τον κόσμο.

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και τη σχέση που υπάρχει με τον κόσμο αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Νίκος Κωνσταντινίδης.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν τον «Δικέφαλο» τονίζοντας πως «αν δεν βοηθήσουν οικονομικά οι ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες της πόλης, ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα επιβίωσης!».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κωνσταντινίδης:

Για την χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Όπως είπε και ο αρχηγός, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για να κερδίζει. Άσχετα με την κατάσταση που υπάρχει φέτος έχουμε στο μυαλό μόνο την νίκη. Χθες η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν τρομερή και η διαφορά 15 πόντων ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Για ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα υπήρχε όμορφη ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα μας χαροποίησε όλους».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Όσοι είναι ΠΑΟΚτσήδες βιώνουν κάθε χρόνο την διαφορά Ευρώπης-Ελλάδας. Η ομάδα στήθηκε πολύ αργά για αυτό και είχαμε τέτοια προβλήματα στην αρχή. Ήταν λογικό να μπούμε μουδιασμένα στο πρωτάθλημα. Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ήταν μια κακή παρένθεση αλλά μια ανάλογη περίπτωση είχαμε και σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ έφτασε τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού».

Για τον λόγο της συμμετοχής στην Ευρώπη: «Εγώ ήμουν πάντα αρνητικός στο BCL. Αντίθετα είναι μια διοργάνωση που δίνει αξία  στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλλον αυτή έχει περισσότερη ανάγκη από εμάς παρά εμείς αυτούς. Οι διαιτησίες είναι κακές ενώ δεν υπάρχουν και έσοδα. Ωστόσο έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις παίκτες με χαμηλότερα συμβόλαια γιατί σου δίνει την δυνατότητα της προβολής. Υπάρχουν παιδιά που προτίμησαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ με 25.000 λιγότερα λεφτά ακριβώς γιατί υπάρχει αυτή η ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Ίσως κάποιοι να αποδίδουν λίγο καλύτερα στην Ευρώπη αλλά νομίζω ότι ο προπονητής μας προσπαθεί να το μετριάζει».

Για την απομάκρυνση του Φλεβαράκη και την πρόσληψη Χαραλαμπίδη: «Ο Φλεβαράκης, ο οποίος δηλώνει και ΠΑΟΚ, μέσα σε 10 μέρες έφτιαξε μια ομάδα η οποία αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό δεν θα κινδυνέψει για να πέσει. Όλοι είμαστε πιόνια στο ΠΑΟΚ. Ήταν και αυτός ένα που έπαιξε τον ρόλο του. Η απόφαση για την απομάκρυνση του ήταν για να προστατεύσουμε την ομάδα και μόνο. Δεν ήταν τα αποτελέσματα που έπαιξαν τον ρόλο τους αλλά η γενικότερη εικόνα που είχαμε. Πριν τον αγώνα με τον Ήφαιστο, ήμασταν σε μία κρίσιμη καμπή που αν δεν φέρναμε αποτέλεσμα τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Προστατεύσαμε την ομάδα αλλά και τον ίδιο τον Κώστα, το οποίο νομίζω πως το κατάλαβε. Ο ρόλος του ήταν καθοριστικός για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ».

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι αγωνιστικό. Εμείς μπήκαμε ως γνώστες των οικονομικών ώστε να ισοσκελίσουμε τα έξοδα με τα έσοδα και να έρθει η εξυγίανση στην ομάδα. Δυστυχώς ο κόσμος και όλοι μας δεν αρκούμε για να επιβιώσει η ομάδα. Πρέπει οι μεγάλοι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης να βοηθήσουν την ομάδα είτε μέσω χορηγίας είτε μέσω οικονομικής βοήθειας. Αν δεν μπει το χέρι στην τσέπη από τους επιφανείς επιχειρηματίες ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να βγάλει την χρονιά. Ειδικά φέτος, πριν τα Χριστούγεννα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βοήθεια και άμεσα».

Για την διοίκηση που υπάρχει τώρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν μπήκαμε για να βάλουμε χρήματα αλλά για να φέρουμε την διαφάνεια και την εξωστρέφεια. Θέλαμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα και να συσπειρωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εμείς φεύγουμε από την πρώτη μέρα αν βρεθεί κάποιος άλλος για το καλό της ομάδας».

Για την συνεργασία της ΚΑΕ με τους οργανωμένους: «Έχει καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται και μας δείχνει την εμπιστοσύνη του. Ήδη ετοιμάζουμε μια κοινή δράση, την οποία ίσως και δημοσιοποιήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Με δικές τους πρωτοβουλίες τρέχουν να βρουν χορηγίες και υποστηρίζουν τους χορηγούς που έχουμε ήδη. Όποιος αυτή την στιγμή δώσει χρήματα για κάποια χορηγία θα έχει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ από πίσω του. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που πετύχαμε φέτος. Μπορεί να μην φαίνεται ξεκάθαρα η στήριξη στο γήπεδο ωστόσο αυτό απαιτεί χρόνο».

Για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο: «Δυστυχώς είναι ένας ακόμη τελικός για τον ΠΑΟΚ. Το Ρέθυμνο μπορεί να μην έχει την ιστορία του Δικεφάλου ωστόσο στέκεται αγωνιστικά ακριβώς σαν την ομάδα μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Επίσης στο γήπεδο έχει μια βγει μια πολύ καλή προσφορά για να έρθει ο κόσμος. Τα απλά εισιτήρια είναι στην τιμή των πέντε ευρώ. Στα VIP Lounge κάναμε μια προσφορά ένα 1+1 στην οποία αυτομάτως αγοράζεις και μια εμπειρία. Στο Lounge υπάρχει δωρεάν φαγητό, open bar και συνήθως έρχονται αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες του αθλητισμού. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα και νομίζω πως το Σάββατο θα θέλαμε να δούμε και κόσμο που δεν έρχεται συχνά στο Παλατάκι».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ