Skip to main content

Σώθηκε στις καθυστερήσεις ο Άρης, 2-2 με τον Ατρόμητο (video)

Με μπροστάρη τον Φετφατζίδη, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στο φινάλε – Γκολάρα ο Βέλλιος για τους Περιστεριώτες

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Άρης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο όταν στο 16’, ο Ταλόχα σούταρε διαγώνια, ο Βέλλιος παρενεβλήθη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Έμαν ενώ στο 24’ ήρθε η στιγμή για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ καθώς ο Γκάλο εκτέλεσε κόρνερ και ο Βέλλιος –πεσμένος στο έδαφος- έπιασε ψαλιδάκι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Έμαν για το 1-0.

Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45’ + 1’ όταν ο Φετφατζίδης πάτησε τη μπάλα με τακουνάκι στον Μπρούνο Γκάμα και ο Πορτογάλος εξτρέμ εξαπέλυσε σουτ με το αριστερό νικώντας τον Μέγιερι για το 1-1.

Οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 67’ καθώς ο Ανδρούτσος έβγαλε μόνο του τον Ουγκράι και ο Ούγγρος επιθετικός απέναντι από τον Έμαν πλάσαρε με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι περνώντας εκτός εστίας. Τελικά το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη κέρδισε πέναλτι στο 86’ και ο Μανούσος το εκτέλεσε εύστοχα δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 90’ + 3’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Φετφατζίδης πήρε τη μπάλα από τον χώρο του κέντρου και κάνοντας εξαιρετική ενέργεια έφτασε αριστερά σουτάροντας για να νικήσει τον Μέγιερι διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Μάλιστα το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να φύγει με το διπλό από την Αθήνα όταν στο 90’ + 5’, ο Σούντγκρεν έπιασε γυριστό σουτ αλλά ο Ρισβάνης έσωσε πάνω στη γραμμή ενώ στο ίδιο λεπτό χάθηκε σημαντική ευκαιρία και για τους «κυανόλευκους» καθώς ο Ουγκράι γύρισε τη μπάλα στον Γιακουμάκη αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.