Skip to main content

Σουφλί: Στρατιωτικός ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο - Μεταφέρθηκε στο 424

Λόγω της κρισιμότητας των τραυμάτων του, πάρθηκε η απόφαση ο στρατιωτικός να μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στρατιωτικός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Σουφλί.

Σύμφωνα με το evros-news.gr λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω στο τζιπ που επέβαινε ο ίδιος και ένας συνάδελφός του, μεταξύ των χωριών Αμόριο και Κισσάριο Σουφλίου.

Ο στρατιωτικός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, έγινε ακρωτηριασμός στο κάτω μέρος του ποδιού του, αλλά επειδή έχει σοβαρά τραύματα στον θώρακα και την σπονδυλική στήλη, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σήμερα, Κυριακή με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο συνάδελφός του (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης) τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και ήδη έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία ερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Το ίδιο έγινε και με τον οδηγό του λεωφορείου, αλλά και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο και είναι παράλληλος στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.