Skip to main content

Σούλερ: Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω πάλι το γεμάτο Ιβανώφειο

«Έχω μεγάλο σεβασμό για όλο τον κόσμο που στέλνει μηνύματα για μένα. Η αγάπη που έδειχναν ήταν παροιμιώδης», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή.

Την επιθυμία του ώστε να παραμείνει παίκτης του Ηρακλή επιστρέφοντας στον σύλλογο όταν τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού εξέφρασε ο Τζαμάλ Σούλερ μιλώντας στην ιστοσελίδα «basketplus.gr».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ των «κυανολεύκων»:

Για το διαφαινόμενο τέλος της σεζόν: «Είναι περίεργο να είμαι σπίτι τόσο νωρίς. Όταν απαλλαγούμε από τον ιό, θα επιστρέψουμε στα σπορ. Μου αφήνει μία πικρή γεύση το γεγονός ότι αφήνουμε τη δουλειά στη μέση στον Ηρακλή, δεν άξιζε στην ομάδα, είναι κάτι στενόχωρο. Έγιναν αρκετές αλλαγές, είχαμε σκαμπανεβάσματα, βρήκαμε ρυθμό με το νέο κόουτς και είχαμε ανοδική πορεία και ήμασταν μία πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όλο τον κόσμο που στέλνει μηνύματα για μένα. Είναι άδοξο που κόπηκε έτσι απότομα αυτή η σχέση που είχαμε με τον κόσμο του Ηρακλή. Τους ευχαριστώ πολύ η αγάπη που έδειχναν ήταν πολύ έντονη και παροιμιώδης».

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα: «Δεν ξέρω πώς θα είναι η κατάσταση. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ήθελα να συνεχίσω, δεν μπορείς να τα γνωρίζεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αφήσαμε κάποια πράγματα στη μέση. Είναι μία προοπτική. Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω πάλι το γεμάτο γήπεδο του Ηρακλή».

Για τη χημεία και τον Άλεξ Ντέιβις: «Και οι ξένοι και οι Έλληνες ήταν εξαιρετικοί, εντός και εκτός παρκέ. Είχαμε δύσκολες στιγμές, χάσαμε πολλά ματς στη σειρά, όμως καταφέραμε να ανακάμψουμε. Με τον Άλεξ Ντέιβις είχα πολύ καλή χημεία. Είδα ότι είχε ταλέντο και του έδινα alley-oop».

Για το αν του αρέσει να σκοράρει ή να πασάρει: «Εμένα μου αρέσει να πασάρω. Ήμουν σε ομάδες που σκόραρα τους περισσότερους πόντους, είχα ατομική επιτυχία, αλλά ίσως όχι ομαδική. Μου αρέσει να κερδίζω. Το να πασάρεις ανοίγει την άμυνα και σε βοηθάει και στο σκοράρισμα».

Για τη Basket League: «Εντυπωσιάστηκα από την ελληνική λίγκα. Είναι πιο αργή, πιο φίζικαλ και με μεγάλη στρατηγική. Δεν αρκεί να τρέχεις και να πηδάς ψηλά, πρέπει να έχεις πολύ καλή τακτική και εξαιρετικό scouting report. Οι περισσότερες ομάδες έχουν εξαιρετική στρατηγική».

Για την αγαπημένη του στιγμή στη χρονιά: «Με… διαφορά ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όχι το μας καθ’ αυτό απαραίτητα, αλλά και όσα οδήγησαν σ’ αυτό. Πριν από τον αγώνα ήρθαν οι φίλαθλοι στην προπόνηση και μας είπαν τι σημαίνει αυτό το ματς. Στη διάρκεια του αγώνα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω να χαθεί αυτό το παιχνίδι. Ήταν η καλύτερη φετινή μου εμφάνιση».

Για το αν σκοπεύει να γίνει προπονητής: «Όλο και περισσότερο προς τα εκεί οδεύει το πράγμα! Είναι λογικό να ανοίξουν οι ορίζοντές μου σχετικά με το άθλημα, έχοντας δίπλα μου τους κατάλληλους ανθρώπους».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλό του: «Ο φόργουορντ του Περιστερίου (Σαλούστρος). Είναι ένα παιδί μακρύ και ευλύγιστο και με δυσκόλεψε στο παιχνίδι μου».

Για το ΝΒΑ: «Το επίπεδο του ΝΒΑ φαίνεται όταν αρχίσουν τα play-off. Για την Ανατολή ξεχωρίζουν οι Μπακς, στη Δύση θα εξαρτηθεί από τα ματς απ. Είναι λογικό να πεις το ζευγάρι Λέικερς – Κλίπερς, όμως όλες οι ομάδες που θα μπουν στα play-off θα είναι δυνατές».