Skip to main content

Σούντγκρεν: Ο Άρης θα είναι του χρόνου στην Ευρώπη (video)

«Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στα play-off», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων».

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ, τη διακοπή της Super League αλλά και τους στόχους του Άρη στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε μιλώντας στο «Tilesport.tv», ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

«Βλέπουμε αυτό το ματς, όπως όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό ματς. Έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω, θα έχουμε έναν κι έναν νεαρό τερματοφύλακα στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, θα κάνει κι αυτός ότι καλύτερο μπορεί», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός μπακ των «κιτρινόμαυρων».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Πάμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, κι ας είναι βαθμολογικά πιο ψηλά. Με νίκη πάμε εμείς στην 3η θέση και αυτό σκεφτόμαστε. Η διακοπή μας έδωσε ανάσες, κερδίσαμε και το ματς πριν την διακοπή. Πάντα μία νίκη σε βοηθά να είσαι καλύτερα και να είσαι ήρεμος. Τώρα είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πέρσι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είμαι λίγο νευριασμένος με εμάς που χάσαμε κάποιους βαθμούς όπως στον Βόλο που δεν παίξαμε καλά.

Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στα play-off. Είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη».