Skip to main content

Σούπερ Ιωνικός νίκησε με 0-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η ομάδα της Νίκαιας που επέστρεψε έπειτα από 14 χρόνια στη Super League δείχνει με τα αποτελέσματά της ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ιωνικός στο Περιστέρι. Η ομάδα της Νίκαιας που επέστρεψε έπειτα από 14 χρόνια στη Super League δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Το επιβεβαίωσε και με τη μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου, που παραπαίει καθώς έπειτα από επτά αγωνιστικές παραμένει δίχως νίκη και με μόλις δύο βαθμούς.

Στο 23' ο εξαιρετικός Άοσμαν έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Παπαδόπουλο και γύρισε παράλληλα προς τον Τουράμ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 48' ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Ο Ιωνικός καθάρισε οριστικά το παιχνίδι στο 65', οπότε οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Τουράμ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε προς τον Άοσμαν, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πίριτς για το 0-2. Όσο κι αν προσπάθησε ο Ατρόμητος, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και δεν απέφυγε μια ήττα που τον βύθισε ακόμη περισσότερο.
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Ατρόμητος: Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος (74' Κυβρακίδης), Γκαλβάο (46' Σπιριντόνοβιτς), Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης (62' Πισάνο), Μπεντινέλι (74' Kωτσόπουλος), Κουλούρης.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Άοσμαν (66' Μπάσα), Ντάλσιο, Καμπράλ (90' Λουάν), Τουράμ (83' Κιάκος), Ματσούκας (66' Μάναλης).