Skip to main content

Σούπερλιγκ: Κληρώνει για την αναδιάρθρωση, κρίσιμη επαφή με Βασιλειάδη

Κομβική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θα έχει σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Super League - Στην κορυφή της ατζέντας η αναδιάρθρωση

Άγνωστο ακόμη και σήμερα, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, παραμένει το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League φέτος, αλλά και ο αριθμός των συλλόγων που θα συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επιθυμεί να μετατθεί η αναδιάρθρωση μία χρονιά αργότερα, σε αντίθεση με τον υφυπουργό Αθλητισμού που επιθυμεί την άμεση εφαρμογή της, κάτι που συνεπάγεται ότι την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ στη... ζωή μας θα μπει και η Superleague 2.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν σήμερα στις 14:00, θέτοντας επί τάπητος όλα τα δεδομένα για την αναδιάρθρωση. Σημειώνεται ότι η μείωση των ομάδων έχει συμπεριληφθεί και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αυτό, ωστόσο, φαντάζει κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί.

Μία άλλη σημαντική παράμετρος, πάντως, αφορά στον όρο των συμβολαίων των επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Λαμία) που παραχώρησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους στην ΕΡΤ και βάσει αυτού το επόμενο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.