Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΕΑ

Σε σχετική ανακοίνωση περιγράφεται συνάντηση στελέχους των ερυθρολεύκων με άτομο που συνδέεται με μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε σοβαρές καταγγελίες αναφορικά με τις σχέσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για συνάντηση της γενικής διευθύντριας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο που συνδέεται φιλικά με το μέλος της ΕΕΑ κ Φαραντούρη που είχε συναντήσει νωρίτερα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του.

Διαψεύδει ο Μπραουδάκης

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλης Μπραουδάκης πήρε θέση στην καταγγελία του Δικεφάλου που αφορά και το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ του στο facebook: Είναι απολύτως ψευδές ότι στις 20.01 στις 11.00 μ.μ. ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα βρέθηκα σε δικηγορικό γραφείο ή οπουδήποτε αλλού με τους κυρίους και την κυρία που αναφέρονται σε σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση, για λανθασμένη πληροφορία τους που ατυχώς δεν διασταυρώθηκε προτού δημοσιευθεί. Αναμένω άμεση επανόρθωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ