Skip to main content

Σπανός: Άδικη η ήττα, θα μιλήσω όταν πρέπει για την διαιτησία (video)

«Δεν χάθηκε κάτι. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε μετά το Πάσχα με ηρεμία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη

Για την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ, τη διαιτησία αλλά και την επόμενη μέρα του συλλόγου αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Καλύτεροι κρατήσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μετά το 65′ αναλωθήκαμε σε μία άλλη κατάσταση. Δεν αξίζαμε την ήττα αυτή. Αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν θέλαμε να χάσουμε το αήττητο. Συνεχίζουμε όμως. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον κόσμο του. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία και ούτε θα ασχοληθώ ποτέ. Ας φτάσουμε εκεί που πρέπει και μετά θα μιλήσουμε».

Για τον στόχο της 1ης θέσης: «Δεν κρυβόμαστε. Θέλουμε και την άνοδο και την 1η θέση, για αυτό ήρθαμε για τη νίκη. Δεν χάθηκε κάτι. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε. Να ηρεμήσει η ομάδα το Πάσχα και την άλλη Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι που έχουμε».

Για την πορεία Άρη και ΟΦΗ: «Δίκαια και οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ. Η μία ήταν αήττητη 24 αγωνιστικές, η άλλη μετράει δώδεκα νίκες. Πρέπει όμως να περιμένουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο γίνονται και θαύματα».