Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΣΠΑΝΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

«Όπως είχαμε πάρει μία μεγάλη διαφορά, έτσι μπορούμε να την πάρουμε και τώρα. Θέλει υπομονή, σοβαρότητα και ηρεμία», δήλωσε ο προπονητής του Άρη

Για την σημερινή γκέλα του Άρη εναντίον της Καλλιθέας και τη διαιτησία του αγώνα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Η ουσία είναι το γκολ. Η ομάδα έβγαλε φάσεις, είχε δημιουργία, τα είχε όλα. Αλλά τα όλα διαγράφονται όταν δεν είναι μέσα σε αυτά το γκολ. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, μόνο στην εκτέλεση. Δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής το ματς. Είδα 15 τελικές, τα υπόλοιπα τα είδατε και κρίνετε εσείς.

Στο τέλος η ιστορία θα δείξει ότι ο Άρης έφερε μία κακή ισοπαλία, σε μία έδρα που θα έπρεπε να κερδίσει. Κρατάμε την εμφάνιση και πάμε για το επόμενο».

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη: «Εγώ από την πλευρά μου έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οφσάιντ. Πριν 1,5 μήνα είχα πει για μία εμπλοκή που έβλεπα να ερχόταν. Υπάρχουν υπεύθυνοι να τα δουν».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να κρατηθεί η ομάδα, είναι να βάλουμε το εμείς, πάνω από το εγώ. Εχουμε την καλύτερη ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο. Όπως είχαμε πάρει μία μεγάλη διαφορά, έτσι μπορούμε να την πάρουμε και τώρα. Θέλει υπομονή, σοβαρότητα και ηρεμία. Η αλλαγή του Βαλεριάνου, έχει να κάνει με το εμείς και όχι με το εγώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ