Skip to main content

Σπανός: Δεν θα υπάρξει καμία άλλη προσθήκη στον Άρη

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο

Για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio», ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Πέρυσι ο Άρης είχε εξαιρετική ομάδα σε ποιότητα, αλλά οι αντίπαλοι του δεν τον φοβόντουσαν. Αντιθέτως ξέρανε ότι μπορούσαν να τον κοντράρουν. Αυτό είναι και κάτι που τονίζω στους παίκτες μου συνέχεια. Φέτος, είναι δεδομένο ότι ο Άρης ξεκινάει σαν το απόλυτο φαβορί αλλά δεν είναι μόνο λόγω ονόματος, είναι και λόγω ρόστερ, κόσμου, ιστορίας, γηπέδου κλπ. Αλλά αυτό που τονίζω και στους παίκτες μου ποιο πολύ πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί παρά να το λέμε».

Σε ερώτηση για το περσινό ρόστερ και τους λόγους της μη ανόδου στη Superleague: «Είχε ρόστερ ανόδου, αυτό είναι δεδομένο, απλά είναι ένα δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα αυτό της Football League. Παίζουν ρόλο οι συγκυρίες και τα αποτελέσματα που θα έρθουν. Δυστυχώς στον Άρη ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα από την αρχή, και άμα δείτε την περσινή τελική βαθμολογία ο στόχος της ανόδου είχε ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με τις άλλες χρονιές, οπότε όταν οι δύο ομάδες που κυνηγάς έχουν ξεφύγει πέντε και έξι βαθμούς μπροστά μετά είναι δύσκολο να τις πιάσεις».

Σχετικά με περίεργες καταστάσεις που έλαβαν χώρα στο περσινό πρωτάθλημα: «Ναι, είναι δεδομένο ότι υπήρξαν πολλά παράξενα πράγματα και έτσι είναι χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι έτσι θα είναι και φέτος αλλά και τις επόμενες χρονιές. Αλλά με το να τα συζητάμε μόνο κακό κάνουμε στον Άρη, για να ανέβει η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια όλα τα άλλα περί διαιτησίας και άλλα περίεργα με το να τα συζητάμε μόνο κακό κάνουν και δημιουργούν μιζέρια».

Για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης κι άλλων μετεγγραφών: «Πλέον νομίζω ότι είναι δεδομένο πως δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες. Εντάξει έχουμε κάποια κενά όπως στην επίθεση που έχουμε μόνο δύο επιθετικούς. Αλλά το να πάρουμε κάποιον απλά για να τον πάρουμε νομίζω είναι τελείως λάθος. Το να βρούμε έναν παίκτη όμως ο οποίος θα μας κάνει την διαφορά τότε θα το προχωρήσουμε. Αυτήν την στιγμή αν εξαιρέσουμε την περίπτωση Αντριατσίμα ο οποίος μας απάντησε αρνητικά δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο».

Σχετικά με τις προσδοκίες του κόσμου: «Εγώ θέλω να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, δηλαδή ότι κερδίζοντας παίρνουμε το πρωτάθλημα. Αμα το δούμε έτσι τότε είμαι σίγουρος δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα», ενώ για τη συνεργασία του με τον Παύλο Μυροφορίδη, απάντησε: «Του οφείλω πάρα πολλά είναι η 3η ομάδα που πάει και με επιλέγει. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής που έχει η Ελλάδα αυτήν την στιγμή και για εμένα αδικείται».

Για την περίπτωση του Μιλούνοβιτς, απάντησε: «Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την συμπεριφορά του απλώς ο Λούκα είναι λίγο παρορμητικός χαρακτήρας, τα βάζει πολύ με τον εαυτό του, μπορεί να του φταίνε όλα κάποιες στιγμές και νομίζω ότι έτσι κάνει κακό στον εαυτό του. Παρ’ όλα αυτά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά θέλαμε να γίνει η μείωση συμβολαίου του ώστε να έρθει σε μια ισορροπία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αφού έγινε αυτό δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να τον έχουμε στην ομάδα και ελπίζω να βάλει και περισσότερα γκολ από πέρσι».