Skip to main content

Σπανός: Γεμίστε την Κυριακή το «Βικελίδης» για το φινάλε του Νέτο

Ο προπονητής του Άρη κάλεσε τον κόσμο τώστε να δώσει το παρών στο παιχνίδι εναντίον του Πανσερραϊκού, τελευταίο στην καριέρα του 37χρονου δεξιού μπακ

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να γεμίσει την Κυριακή, το «Κλεάνθης Βικελίδης» λέγοντας το δικό του «αντίο» στον Ντάρσι Νέτο απηύθυνε ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Σπάρτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Κάποιος νόμιζε ότι ήταν αγγαρεία, με τη διαφορά πως όταν είσαι στον Άρη ποδοσφαιριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει ποτέ αγγαρεία. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να το κλειδώσουμε πιο νωρίς. Αλία δεν είχαμε τον ρυθμό για να τον κλείσουμε πιο πολύ στο καρέ του, ήταν οι τραυματισμοί του αντίπαλου. Θέλαμε μία καθαρή νίκη και το πετύχαμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ηρθε τόσο μακριά, αλλά ο Αρειανός τα έχει συνηθίσει αυτά, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη όπως του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν».

Τέλος, σχολίασε:

«Σαν φιλοσοφία ανθρώπου, όταν έρχομαι στην ομάδα, νιώθω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Στον Άρη δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε ότι θα θέσουμε την συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο. Θα τιμήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το κίνητρο του κάθε επαγγελματία. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη. Αν τους αδίκησα τους ζητώ συγγνώμη, αλλά το έκανα με μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας».

Από τη μεριά του, ο προπονητής των Λακώνων, Μάρκος Στεφανίδης δήλωσε:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο παιχνίδι. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Σε συνδυασμό με τα άλλα παιχνίδια οδηγείται η ομάδα σε δύσκολους δρόμους. Ήρθα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Λογικά είναι πολύ στενοχωρημένος. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα ήταν στην ομάδα.

Είχα πει ότι όποιος μείνει, θα μείνει με τον δικό μου τρόπο και θα πεθάνει με τον δικό μου τρόπο. Εννοώ απλήρωτοι, με όλα τα δεινά που γνωρίζετε. Από εδώ και πέρα δεν θα βρίσκομαι στην ομάδα και την πόλη. Δεν μπορώ να υπηρετήσω αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο στη συγκεκριμένη ομάδα».