Skip to main content

Σπανός: Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Ατρόμητο

Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών έδωσε ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στα προκριματικά του Europa League.

Για πετυχημένη χρονιά του Ατρομήτου έκανε λόγο μετά την ολοκλήρωση και της φετινής Super League, ο Γιώργος Σπανός δίνοντας ραντεβού για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών:

«Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σας αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για έμας παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.

Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι».