Skip to main content

Σπανός: «Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη στο Περιστέρι»

«Ο Ένινγκ πήρε κάποια αποτελέσματα που ήθελε, βέβαια μπορούσε και περισσότερα, αλλά βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

«Mονόδρομο» χαρακτήρισε για τον Άρη, τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου στην κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

«Περιμένουμε την επόμενη πρόκληση. Δεν περνάει καλά ένας προπονητής όταν δεν βρίσκεται στον πάγκο μιας ομάδας. Κάθεται και παρακολουθεί παιχνίδια και προσπαθεί να βελτιωθεί», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε αναφερόμενος στο επικείμενο παιχνίδι:

«Είναι ένα κομβικό και δύσκολο παιχνίδι και είναι μονόδρομος για τον Άρη η νίκη στο Περιστέρι. Παράξενο παιχνίδι και θα βρει αντίπαλό του τον πρώην προπονητή του. Ο Άρης έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, μπορεί να σπάσει άμυνες, κυκλοφορεί την μπάλα, όμως δεν μπορεί να βρει δίχτυα. Είναι και θέμα τύχης, αλλά λένε η τύχη πάει και με τους δυνατούς. Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Ο Ένινγκ πήρε κάποια αποτελέσματα που ήθελε, βέβαια θα μπορούσε και περισσότερα, αλλά βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση».

Για τη μάχη τίτλου στη Super League: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δυνατός, ο Ολυμπιακός καλύτερος σε σχέση με πέρυσι και θα είναι μια μονομαχία των δυο μέχρι τέλους. Πάντως, θα γίνει μάχη για τις ομάδες που συμπληρώσουν την εξάδα που οδηγεί στα play-off. Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».