Skip to main content

Σπανός: Να δείξουμε με την Μπόκα σε όλους τι εστί Άρης

O προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στις δυσκολίες αλλά και τη σημασία που είχε η επικράτηση εναντίον των Τρικάλων.

Στις δυσκολίες που είχε η επικράτηση εναντίον των Τρικάλων αλλά και στη σημασία που είχε αυτή η νίκη για τον Άρη στάθηκε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Σπανός.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε:

 «Μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν εξαιρετικό  αντίπαλο. Σίγουρα από αυτό το γήπεδο  δεν θα περάσουν εύκολα άλλες ομάδες. Τώρα το παιχνίδι τελείωσε και  στόχος μας είναι  η επόμενη νίκη. 

Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο ματς».

Στη συνέχεια, ο Αιγιώτης τεχνικός δήλωσε αναλυτικότερα στη συνέντευξη Τύπου:

«Θεωρώ πως ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στην ουσία υπήρξαν ένα γκολ και μία φάση δική μας και αν δεν κάνω λάθος δυο φάσεις από την αντίπαλη ομάδα».

Για την εμφάνιση του Άρη: «Η διαχείριση του αγώνα για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι όπως άλλες φορές, δεν είχαμε την κατοχή που θα θέλαμε και γενικά ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Όταν η μέτρια εμφάνιση του Άρη συνοδεύεται από νίκη είμαστε σε σωστό δρόμο. Το έχω πει από την αρχή. Αυτές οι ομάδες τρέφονται από την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτό είναι η Football League. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον αντίπαλο: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική και γρήγορη ομάδα, η οποία έχει δουλέψει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Συμβουλεύω τον αντίπαλο προπονητή να συνεχίσει, να κάνει ό,τι χρειαστεί για να βελτιωθεί η ομάδα του. Έχει όλα τα εφόδια και θα πάει καλά και θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Για την Μπόκα Τζούνιορς: «Έχουμε ένα ματς την Τετάρτη το οποίο είναι για εμάς μεγάλη ευκαιρία. Να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, τι εστί Αρης, τι εστί «Κλεάνθης Βικελίδης» και τι εστί ο κόσμος του».