Skip to main content

Σπανός: Συμφωνήσαμε με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κουλούρη

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου τόνισε πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για τον Χατζηισαΐα ενώ εξήρε την προσφορά του Ουάρντα στους Περιστεριώτες

Τη συμφωνία του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη επιβεβαίωσε μιλώντας στον ρ/σ «Fair Play», ο Γιώργος Σπανός ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Άμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών:

Για τους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Κουλούρη και λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Όσον αφορά τον Χατζηισαΐα, θεωρώ ότι και με αυτό το θέμα θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Περιμένει απλά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να έρθει και πάλι κοντά μας. Για τον Ουάρντα είναι τιμή μας που αγωνίζεται στο Mundial, είναι ένας παίκτης που πρόσφερε στην ομάδα μας και προήγαγε το ποδόσφαιρο».

Για την καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην είναι καλή; Με όποιες ομάδες μας σέβονται, τις σεβόμαστε και εμείς. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί σε εμάς, εξελίχθηκαν και παράλληλα είχε οφέλη και ο ΠΑΟΚ».