Skip to main content

Specialistas από τη ΜΕΒΓΑΛ-Νέα σειρά γάλακτος για επαγγελματίες

Τα Specialistas παρουσιάστηκαν στο κοινό της Hotelia, τόσο μέσα από το περίπτερο της ΜΕΒΓΑΛ, αλλά και σε σεμινάρια που διοργανώθηκαν.

Με τα νέα της προϊόντα γάλακτος Specialistas η ΜΕΒΓΑΛ ήταν ο μεγάλος χορηγός στο «All About Café», μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα αφιερωμένη στην τέχνη του καφέ, που έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης Hotelia, 10-12 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΜΕΒΓΑΛ, καταγράφοντας τις νέες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά, σχεδίασε τα προϊόντα Specialistas, ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών που δημιουργούν και προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ και σοκολάτα. Μάλιστα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στο χώρο του καφέ και θεωρούνται ειδικοί. Παράλληλα το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας εργάστηκε με βάση τις εξειδικευμένες κατευθύνσεις που δόθηκαν, ώστε τα προϊόντα να αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη γεύση του καφέ. Το αποτέλεσμα έπεισε τους ειδικούς ότι τα Specialistas είναι μοναδικός σύμμαχος για κάθε barista που θέλει να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τα Specialistas παρουσιάστηκαν στο κοινό της Hotelia, τόσο μέσα από το περίπτερο της ΜΕΒΓΑΛ, αλλά και με σεμινάρια που διοργανώθηκαν, ώστε να εκπαιδεύσουν τους ενδιαφερόμενους για τη σωστή χρήση του γάλακτος στην παρασκευή ροφημάτων. Οι παριστάμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι και τέθηκαν τα θεμέλια για νέες σημαντικές συνεργασίες στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η σειρά Specialistas, που διαρκώς εμπλουτίζεται, αποτελεί μοναδική πρόταση στο χώρο του FoodService και τη εστίασης.

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 650 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.