Skip to main content

Σπηλιοπουλος: Νίκησε η Θεσσαλονίκη, νίκησε η Δημοκρατία

Φέραμε οξυγόνο στον ελληνικό λαό που πνίγονταν και υπογράψαμε μια νέα συμφωνία αλήθειας, τόνισε ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Για επαναφορά της χώρας στην κανονικότητα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Όπως είπε, φέραμε οξυγόνο στον ελληνικό λαό που πνιγόταν και υπογράψαμε μια νέα συμφωνία αλήθειας.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη της ΝΔ για τη συνδρομή τους στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος.

«Νίκησε η Θεσσαλονίκη, νίκησε η δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιόπουλος και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε φέρνοντας οξυγόνο στην Ελλάδα που πνιγόταν. Υπογράψαμε μια νέα συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό. Μοιραστήκαμε το δικό του όραμα για μια καλύτερη ζωή. Στοχεύσαμε στην Ελλάδα που αξίζουνε γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Το οδοιπορικό νίκης που οδήγησε ο πρόεδρος και πρωθυπουργός πλέον, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλήγει στην ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, της ισχυρής ανάπτυξης, φέρνει την κανονικότητα στην Ελλάδα. Αυτή η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη όλων των Ελλήνων. Σηματοδοτεί την εφαρμογή των σχεδίων για την αναγέννηση της χώρας, για μια νέα πιο φωτεινή εποχή με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ευχαριστούμε τη Θεσσαλονίκη, ευχαριστούμε την Ελλάδα. Και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς τις εκατοντάδες των εθελοντών που μας συνέδραμε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στον νομό Θεσσαλονίκης στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελέσαμε».