Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΛΕΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι τρεις άντρες με διάφορα προσχήματα απασχολούσαν τον υπάλληλο που τους εξυπηρετούσε και η συνεργός τους αφαιρούσε χρήματα από το ταμείο

Τέλος στη δράση τεσσάρων ατόμων που προέβαιναν σε κλοπές από πρατήρια υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης έθεσαν έπειτα από ενδελεχή έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 65, 18, 16 (άντρες) και 23 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες, κινούμενοι με το αυτοκίνητο του 65χρονου μετέβαιναν σε πρατήρια υγρών καυσίμων, όπου οι τρεις άντρες με διάφορα προσχήματα απασχολούσαν τον υπάλληλο που τους εξυπηρετούσε και η συνεργός τους εισερχόταν στα γραφεία των επιχειρήσεων, απ’ όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 20-08-2019 έως 25-08-2019 προέβησαν σε τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής από πρατήρια υγρών καυσίμων, από  τα οποία αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.750 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ