Skip to main content

Σπυράκη: Αντί ο Τσίπρας να εμφανισθεί ως Πρωθυπουργός, επιτέθηκε σε ΝΔ

Αντί να εμφανιστεί ως πρωθυπουργός μετά το πρόγραμμα, ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον Μητσοτάκη και την ΝΔ, τόνισε η κ. Σπυράκη.

Βέλη κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για να να επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha 989» η κ. Σπυράκη σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας έχασε την ευκαιρία να εμφανισθεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα και να επιτεθεί στην Αξιωματική Αντιπολίτευση δείχνοντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται δημοσκοπικά».

Παράλληλα, σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για νεποτισμό στα κόμματα, έκανε αναφορά στον Πινοσέτ λέγοντας πως υπάρχουν άνθρωποι στην ΝΔ που τον συμπαθούν».

«Αντί να εμφανιστεί ως πρωθυπουργός μετά το πρόγραμμα, ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον Μητσοτάκη και την ΝΔ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Οπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξήγησε στον Πρωθυπουργό πως νεποτισμός είναι όταν διορίζονται στο κράτος συγγενείς υπουργών.

Αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό η κ. Σπυράκη επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία «δεν μπορεί να δεχθεί πως οι γείτονες μπορεί να ονομάζονται Μακεδόνες και η γλώσσα τους Μακεδονική».

Τέλος, για το θέμα της περικοπής των συντάξεων από 1/1/2019, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έβαλλε κατά του Πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας πως «έστειλε την μπάλα στην εξέδρα μέχρι νεωτέρας».