Skip to main content

Σπυράκη: Είδωλο του Τσίπρα στον καθρέφτη ο Πολάκης

H εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού σχολιάζοντας και τις πρόσφατες αναφορές του Παύλου Πολάκη.

«Στήνουν παρακράτος με την υπόθεση της Νovartis. Τι σημαίνουν οι καταγγελίες του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα που τώρα του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες», ανέφερε η Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

H εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού και σχολίασε τις πρόσφατες αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για τους δικαστές. «Ο κ. Πολάκης είναι το είδωλο του κ. Τσίπρα όταν κοιτάζει τον καθρέφτη», είπε η Μαρία Σπυράκη.

Όσον αφορά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ότι η κυβέρνηση θα λειτουργήσει με ψήφο ανοχής η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε:« Ο κ. Τσίπρας έχει δυο δρόμους να επιλέξει. Η να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ή να πάει σε εκλογές. Δεν θα νομιμοποιήσουμε με τίποτα αυτό που θέλει ο κ Τσιπρας για να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμη στην καρέκλα της εξουσίας. Εκλογές για να σωθεί η χώρα».