Skip to main content

Σπυράκη: Καμμένος και Πολάκης κρύβονται πίσω από την ασυλία (ηχητικό)

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει τον απολογισμό της στη Θεσσαλονίκη, όπου θα καταλήξει και η προεκλογική της εκστρατεία

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Πολάκη, επειδή «κρύβονται πίσω από την ασυλία τους», εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκπρόσωπος Τύπου της αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NORTH 98.

«Ο κ. Καμμένος και ο κ. Πολάκης κρύβονται πίσω από την ασυλία τους, λες και η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμηση είναι αδικήματα που τελούνται κατά την άσκηση των καθηκόντων των υπουργών», είπε η κα. Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Εγώ είδα και μια στοργή, μια θαλπωρή που επιδεικνύει η υπάρχουσα κυβερνητική πλειοψηφία, τόσο προς των κ. Πολάκη, που είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα ως προς τη συμπεριφορά, όσο και προς τον κ. Καμμένο, πρώην αγαπημένο αλλά πάντα αγαπημένο υπουργό εθνικής άμυνας».

Η κα. Σπυράκη, εκ νέου υποψήφια για την Ευρωβουλή, γνωστοποίησε για πρώτη φορά ότι η προεκλογική της εκστρατεία θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του απολογισμού της και του βιβλίου της παραμονές εκλογών, με τίτλο «Κυκλική οικονομία, ψηφιακός μετασχηματισμός: Δυο δρόμοι για νέες δουλειές με κοινοτική χρηματοδότηση».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Σπυράκη στον NORTH 98: