Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
x

ΣΠΥΡΑΚΗ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Με τη Θεσσαλονίκη έχουμε προβλήματα και πρέπει να βρεθούν χρήματα, ώστε οι υποδομές της ύδρευσης να βελτιωθούν πάρα πολύ γρήγορα, είπε

Το δικό της μήνυμα αναφορικά με το θέμα αύξησης της τιμής του νερού, που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, έστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Δεν χρειάζεται εμείς οι εκλεγμένοι να λέμε πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και θεωρώ ότι το νερό πρέπει να παραμείνει ένα αγαθό απολύτως προσβάσιμο σε όλους μας και απολύτως με χαμηλή τιμή» δήλωσε μιλώντας στο Radio North 98.

Η κ. Σπυράκη απαντώντας στα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ προς την ίδια και προς την κυβέρνηση για προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει παρά μόνο στην φαντασία του ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης του νερού. Καταλαβαίνω ότι ψάχνουν τρόπους για να αντιπολιτευτούν την κυβέρνηση αλλά αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.»

Για το δίκτυο ύδρευσης της Θεσσαλονίκης, τόνισε: «Με τη Θεσσαλονίκη έχουμε προβλήματα και πρέπει να βρεθούν χρήματα, ώστε οι υποδομές της ύδρευσης να βελτιωθούν πάρα πολύ γρήγορα. Τα χρήματα μπορούν να προέλθουν από δανεισμό, από το Δημόσιο, μπορούν να προέλθουν από επενδυτικά προγράμματα. Πρέπει να δούμε πώς θα αποκαταστήσουμε αυτές τις υποδομές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ