Skip to main content

Σπυράκη: Τεράστια ζημιά από την εξουσιομανία Τσίπρα - Καμμένου

Προκαλούν πλέον τεράστια ζημιά στη χώρα για να παραμείνουν για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες τους, υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Εξουσιομανία καταλογίζει στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τη χθεσινή κρυφή συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Π. Καμμένο στη ΛΑΕΔ, όπου φέρονται να συμφώνησαν να πέσουν οι τόνοι στη συγκυβέρνηση, έως την Άνοιξη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα. Σπυράκη σε δήλωσή της, «οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προκαλούν πλέον τεράστια ζημιά στη χώρα για να παραμείνουν για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες τους, λόγω της εξουσιομανίας τους».

Όλη η δήλωσή της έχει ως εξής:
 
«Σήμερα οι κ. Τσίπρας και Καμμένος συναντιούνται φανερά και όχι σαν χθες που τα είπαν στα κρυφά. Για τους πολίτες, όμως, είναι αδιάφορο αν αυτός ο κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας παίζει συνεννοημένα σε ένα θέατρο παραλόγου ή αν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκβιάζουν ο ένας τον άλλο. Το πρόβλημα είναι πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προκαλούν πλέον τεράστια ζημιά στη χώρα για να παραμείνουν για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες τους, λόγω της εξουσιομανίας τους».