Δευτέρα 20 Μαΐου 2019
x

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

μείς δίνουμε αυτή τη μάχη, δε θα κάνουμε πίσω, δε θα υποχωρήσουμε ότι και να κάνουν, υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι με τους ελέγχους που γίνονται και με τα αποτελέσματά τους για την πολιτική και τη στάση που κρατούμε όλο αυτόν τον καιρό στην πάταξη των κυκλωμάτων που εκδίδουν με "διαβλητές" διαδικασίες διπλώματα οδήγησης» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την αποκάλυψη νέου κυκλώματος αδειών οδήγησης με χρηματισμό.

«Εμείς δίνουμε αυτή τη μάχη, δε θα κάνουμε πίσω, δε θα υποχωρήσουμε  ότι και να κάνουν, με το να ταλαιπωρούν τους πολίτες όλους αυτούς τους μήνες και να μη γίνονται οι εξετάσεις για τις άδειες οδήγησης» πρόσθεσε, στο ΑΜΠΕ, ο υπουργός Μεταφορών, επισημαίνοντας ότι «δίνουμε έναν αγώνα μαζί με τους πολίτες και μαζί με τις υγιείς δυνάμεις τόσο στην αγορά όσο και στις υπηρεσίες για να εξορθολογίσουμε όλη τη διαδικασία, όλο το θεσμικό πλαίσιο».

Τέλος, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να μην ενδίδουν στις πιέσεις κυκλωμάτων προκειμένου να αποκτήσουν άδεια ικανότητας οδήγησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η έκκληση που κάνουμε προς τους συμπολίτες μας είναι να μην ενδίδουν στα αιτήματα των κυκλωμάτων, προκειμένου να δίνουν λεφτά για να λαμβάνουν τα παιδιά μας τις άδειες οδήγησης χωρίς να ξέρουν να οδηγούν. Αυτό έχει άμεσες επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών, στην ίδια τους τη ζωή, στην υγεία τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ