Skip to main content

Σπίρτζης για Κολωνό: Εγκληματική η καθυστέρηση δημοσιοποίησης στοιχείων των εμπλεκομένων

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Στο θέμα της υπόθεσης του 53χρονου από τον Κολωνό που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε 12χρονο κορίτσι επανέρχεται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης τονίζοντας πως οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των εμπλεκομένων θα είναι εγκληματική.

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του» αναφέρει ο κ. Σπίρτζης σε ανακοίνωσή του.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, «προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα».

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης» καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έξεδωσε ανακοίνωση για το ίδιο θέμα και τη χθεσινή μέρα.