Skip to main content

Σπίρτζης για μετανάστες στον Έβρο: Περιμένουμε μια μεγάλη συγγνώμη

Ο τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε λόγο για προπαγανδιστική τακτική του επιτελικού κράτους αναφορικά με το θέμα τωβν μεταναστών του Έβρου

Την ανάκληση της ανακοίνωσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μια μεγάλη συγγνώμη αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με το θέμα των μεταναστών που ήταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του Έβρου και από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκονται ασφαλείς σε ελληνικό έδαφος. 

Το Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προπαγανδιστική τακτική του επιτελικού κράτους  και τακτικές που και τους θεσμούς απαξιώνουν και τη χώρα αμαυρώνουν. 

Η ανακοίνωση του κ. Σπίρτζη: 

Περιμένουμε την ανάκληση της χθεσινής απαράδεκτης ανακοίνωσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μια μεγάλη συγγνώμη.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη δήθεν δημιουργία ψευδών εντυπώσεων σχετικά με τη στάση της χώρας, επί διακυβέρνησης ΝΔ, στο προσφυγικό, τα δικαιώματα, τις παρακολουθήσεις.

Χθες, κατά τη συνηθισμένη προπαγανδιστική τακτική του επιτελικού κράτους, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε στο ίδιο μοτίβο τις κατηγορίες αυτές. Επικαλέστηκε, μάλιστα, την ενημέρωση που έλαβα ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον κ. Θεοδωρικάκο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που δεν μπορούσαν να εντοπιστούν πάνω στη νησίδα, η οποία βρίσκεται εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Σήμερα, τα γεγονότα διαψεύδουν την ενημέρωση που θεσμικά λάβαμε: Ξαφνικά και οι μετανάστες βρέθηκαν και στο ελληνικό έδαφος ήρθαν.

Αυτές είναι τακτικές που και τους θεσμούς απαξιώνουν και τη χώρα αμαυρώνουν.

Περιμένουμε μία μεγάλη συγνώμη για τη χθεσινή, απαράδεκτη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΥΓ: Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και υγεία. Χρόνια πολλά και στον εορτάζοντα υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Ευχόμαστε, επίσης, για το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού, να μην είναι επιφορτισμένος του χρόνου, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, το φορτίο διακυβέρνησης της χώρας.