Skip to main content

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»: Στράτος Διονυσίου 30 χρόνια μετά

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδούν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή

Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού με τη στιβαρή φωνή, Στράτο Διονυσίου έχει ετοιμάσει απόψε στις 21:00 το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

30 χρονιά μετά τον θάνατο του, τα τραγούδια του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και αναβιώνουν σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδούν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ένα λεπτό περιπτερά». Δίπλα τους στο μελωδικό αυτό ταξίδι και ο Διαμαντής Διονυσίου.

Ακόμα, τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου τιμούν αξιόλογοι καλλιτέχνες. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και εξαίρουν τη μοναδικότητα της λαϊκής φωνής του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου. Μαζι τους οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Φόρος τιμής για τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, Στράτο Διονυσίου, απόψε στις 21:00 στο MEGA.