Skip to main content

Σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών ανήρτησε ο Μητσοτάκης - Τι εξηγεί παιδίατρος

«Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου υπογραμμίζει η Νικολέτα Μαστραντωνάκη, Παιδίατρος Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ, ΓΝ Παίδων Π&Α Κυριακού, στο νέο σποτ που αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών.

Το σποτ δημοσίευσε στα social media του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους γονείς. Ο πρωθυπουργός υπενθυμίζει ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο επικίνδυνη και πλήττει και τα παιδιά.

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό παιδιών

«Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης, λίγη ώρα αφότου συνομίλησε με εκπροσώπους παιδιατρικών φορέων σε σύσκεψη που ανακοινώθηκε ότι οι παιδίατροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι ίδιοι τα εμβόλια στα ιατρεία τους.