Skip to main content

«Όλα ανάποδα»: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΝΔ

Στο σποτάκι η πρωταγωνίστρια μιλά για κατρακύλα του ΑΕΠ, για οικονομική ύφεση, αύξηση της ανεργίας και κόψιμο επιδομάτων.

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σποτ σχολιάζει τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι τον έναν αυτόν χρόνο, όλα πήγαν ανάποδα στη χώρα.

Στο σποτάκι η πρωταγωνίστρια μιλά με σκωπτικό τρόπο για κατρακύλα του ΑΕΠ, για οικονομική ύφεση, αύξηση της ανεργίας και κόψιμο επιδομάτων.

«Ένας χρόνος ΝΔ: Επιτέλους... θετική ύφεση, ύστερα από μια αναιμική ανάπτυξη από τον ΣΥΡΙΖΑ», είναι το δηκτικό σχόλιο που συνοδεύει το σποτ για να επικρίνουν τη συρρίκνωση του ΑΕΠ από το 2,8% που ήταν κατά το Β' τρίμηνο του 2019 στο -0,9% στο Α' τρίμηνο του 2020, μέσω των επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Στο σποτ γίνεται αναφορά ότι «φέτος είχαν τη δυνατότητα να... ξεκουραστούν 260.000 πολίτες που έμειναν χωρίς δουλειά», ενώ η πρωταγωνίστρια συνεχίζει λέγοντας ότι «χιλιάδες εργαζόμενοι ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, καθώς είδαν τον μισθό τους να κόβεται κατά 20%».

«Παράλληλα, 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχθηκαν από την οδυνηρή 13η σύνταξη» καταλήγει η πρωταγωνίστρια, ανοίγοντας σαμπάνια.