Skip to main content

Σπουδαστές μαθαίνουν τα μυστικά του banking στην Τράπεζα Πειραιώς

Σπουδαστές συνοδεία καθηγητών τους επισκέπτονται το e-branch της Τράπεζας με στόχο να εξοικειωθούν με την έννοια του οικονομικού προγραμματισμού.

Τρεις οργανωμένες επισκέψεις σπουδαστών με τη συνοδεία καθηγητών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το Metropolitan College υποδέχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς στο e-branch της τράπεζας, στην οδό Τσιμισκή 80, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος των επισκέψεων, οι οποίες θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες, είναι να εξοικειωθούν οι σπουδαστές με την έννοια του οικονομικού προγραμματισμού και της αποταμίευσης, ενώ ταυτόχρονα να γνωρίσουν το κατάστημα e-branch και τις πρωτοποριακές δυνατότητες εξυπηρέτησης που παρέχει.

Κατά τη διάρκεια της μίας περίπου ώρας που διαρκεί κάθε επίσκεψη τα στελέχη του e-branch αξιοποιούν το video wall του καταστήματος για να κάνουν περιήγηση στην ηλεκτρονική υπηρεσία της winbank, η οποία πλέον περιέχει το Personal Finance Management (PFM), δηλαδή την πλατφόρμα διαχείρισης των προσωπικών οικονομικών κάθε χρήστη. Επίσης, παρουσιάζουν τα βασικά προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται από την Τράπεζα (είδη λογαριασμών, κάρτες, ασφαλιστικά προϊόντα κ.α.), ενώ στο τέλος απαντούν σε ερωτήσεις των σπουδαστών.