Skip to main content

Στα «ασπρόμαυρα» με συμβολή Ιβάν Σαββίδη το «Παλατάκι» (φωτο)

«Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν!!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στα χρώματα του ΠΑΟΚ, με την οικονομική αρωγή του Ιβάν Σαββίδη, ντύθηκε το PAOK Sports Arena, γνωστό και ως «Παλατάκι», όπως ανακοίνωσε σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

«Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το "Παλατάκι" παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17», επισημαίνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ευχαριστεί τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

«Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν!!», αναφέρει χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι, μέχρι τη συγκεκριμένη αλλαγή, στο γήπεδο του Δικεφάλου κυριαρχούσαν άλλοι, διάφοροι χρωματισμοί.

Το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελεί την έδρα των ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και -ενίοτε- χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο χώρος που φιλοξενεί το γήπεδο αποτέλεσε δωρεά της οικογένειας Δεδέογλου στην ομάδα, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 8.500 θέσεων.

Οι εργασίες κατασκευής του ολοκληρώθηκαν το 2000 ενώ τα αρχικά πλάνα κατασκευής του χρονολογούνται αρκετά χρόνια πριν, από το 1991. Είναι το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος.

Δείτε το... μεταλλαγμένο, πλέον, γήπεδο του Δικεφάλου: