Skip to main content

Στα Best Workplaces για το 2019 η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ

Στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες ε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2019, η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ διακρίθηκε στην 3η θέση.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στην κατάταξη ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες (κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2019, διακρίθηκε στην 3η θέση.

Το Great Place to Work© Hellas ολοκλήρωσε για 17η συνεχή χρονιά την έρευνα Best Workplaces, τη μεγαλύτερη αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work® Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School, Τhe American College of Greece. Διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. χτίζει μαζί με τους εργαζόμενους βαθιές σχέσεις, με διάρκεια και συνέπεια, πάνω σε αξίες που θεμελίωσε ο ιδρυτής της εταιρείας και η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της.

H απονομή πραγματοποιήθηκε σε μια εντυπωσιακή τελετή την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο InterContinental Athenaeum Athens.

Το βραβείο για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβε ο Διευθυντής Ανθρώπινων Πόρων κ. Θωμάς Χρήστου.