Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ 27ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 27χρονος διακινητής δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει - Συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Παλαιστίνιος ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι αλλοδαπούς με αυτοκίνητο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ασκού, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον του χωριού Νυμφόπετρα, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ