Skip to main content

Στα Δικαστήρια οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη

Κατά την είσοδο τους στο Δικαστικό Μέγαρο, ένας από τους 20χρονους, φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Χαίρεστε ε; Χαίρεστε!»

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετήχθησαν οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να παρουσιαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, ενώ ακόμη ένας 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, για το οποίο ορίστηκε δικάσιμος.

Είχε προηγηθεί αίτημα αναβολής που κατέθεσε η υπεράσπιση των τριών ατόμων και τοι οποίο έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους επικοινώνησαν μέσω των δικηγόρων τους με το γραφείο του δημάρχου ζητώντας να μιλήσουν με τον κ. Μπουτάρη.

Διαβάστε: Οι δράστες τηλεφώνησαν στον Μπουτάρη - Ο Κασιδιάρης στον κουκουλοφόρο

Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν την περασμένη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Κατά την είσοδο τους στο Δικαστικό Μέγαρο, ένας από τους 20χρονους, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με τη μπλούζα του φώναξε προς τους δημοσιογράφους: «Χαίρεστε ε; Χαίρεστε!»

Στο Δικαστικό Μέγαρο έφτασαν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.